سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فراخ سینگى و بردبارى دست‏افزار سرورى است و سالارى . [نهج البلاغه]

کاراته کیوکشین

 
 
تاریخچه کیوکوشین(جمعه 87 اسفند 2 ساعت 7:14 عصر )
در 27 جولای 1923 میلادی جوانی که بعدها ماسوتاتسو اویاما نام گرفت و سوسای انجمن جهانی کیوکوشین شد به دنیا آمد.
  • در سال 1947 اویاما در اولین مسابقات قهرمانی ژاپن که پس از اتمام جنگ در شهر کیوتو برگزار شد شرکت نمود وقهرمان مسابقات آن دوره شد.
  • ماسوتاتسو اویاما درسال 1948 تصمیم میگیرد زندگی خود را وقف کاراته نماید از این رو مدت 18 ماه تمرینات انفرادی روحی و جسمی خود را در جنگلهای منطقه چیبا آغاز می کند.
  • در سال 1951 اویاما تعلیم کاراته به ارتش آمریکا را شروع کرد وی در آن زمان دان 5 جودو را دریافت کرده بود.
  • در سال 1956 میلادی باشگاه اویاما دوجو افتتاح گردید اویاما گفت: این واقعا شروع کیوکوشین است کاراته ای که با هزار روز تمرین آغاز و پس از ده هزار روز تمرین دریچه ای از اسرار را به سوی کاراته کا باز میکند.
  • در سال 1963 هنبوی مرکزی کیوکوشین کاراته در محله ایکیبو کورو ساخته شد.
  • در سال 1968 میلادی سازمان کیوکوشین خاورمیانه تاسیس شد.
  • درسال 1975 اولین دوره مسابقات جهانی این سبک با حضور 128 نفر
  • شرکت کننده از 32 کشور برگزار گردید.
  • دومین دوره مسابقات جهانی در سال 1979 با حضور 187 نفر از 62 کشور برگزار گردید.
  • در سال 1984 سومین مسابقات جهانی در ماه ژانویه برگزار گردید.
  • چهارمین دوره مسابقات جهانی کیوکوشین در سال 1987 با حضور 207 شرکت کننده برگزار شد.
  • در سال 1991 پنجمین دوره مسابقات جهانی با حضور 250 شرکت کننده برگزار گردید.
  • در سال 1993 سوسای اویاما میهمان مسابقات بین المللی ایران در تهران بود.
  • در سال 1994 ابرمرد کاراته جهان چشم از جهان فرو بست و با مرگ او دنیای رزمی ماتم زده شد.


  •  
    گرم کردن بدن Warming up در کاراته کیوکوشین(جمعه 87 اسفند 2 ساعت 7:12 عصر )

    گرم کردن Warming up

    کشیدگی بدن گرم کردن نیست اما به هر حال قسمتی از گرم کردن است .گرم کردن تقریباً به معنای خود کلمه گرم کردن است ( بالا بردن دمای بدن می باشد ). گرم کردن مناسب باید دمای بدن را به میزان یک تا دو درجه سانتیگراد افزایش دهد که به سه قسمت تقسیم می شود :

    ادامه مطلب...


     
    (( کومیته )) چیست؟(جمعه 87 اسفند 2 ساعت 7:2 عصر )

     به معنی مبارزه و درگیری می باشد . KUMITEکومیته

    (( در اجرای کاتا ما بایک یا چند حریف فرضی مواجه می شویم و فقط حرکات بدن و استفاده گستردهای از تکنیک های حمله ای و دفاعی حریف را می آموزیم . در حالی که در کومیته ما کاربرد تکنیک های موجود در کاتا بر علیه یک یا چند حریف را می آموزیم . پس کومیته کارکردن کاتا با فواصل مختلف و در نواحی مختلف بدن حریف می باشد . بدین لحاظ اهمیت کاتا و کومیته را در قیاس می توان به دو چرخ یک گاری تشبیه نمود ...

    ادامه مطلب...


     
    کاتا چیست؟(جمعه 87 اسفند 2 ساعت 7:0 عصر )

    کاتا چیست؟

    کاتا مجموعه ای از تکنیک های کاراته است که به شکلی خاص با یکدیگر ترکیب شده و جنبه مبارزه با یک یا چند حریف فرضی را دارد و از این جهت ، نوعی تمرین فکری و ذهنی نیز تلقی می شود .

    کاتا ، همواره با احترام  ( ری ) شروع شده و با احترام نیز پایان می یابد . کاتا ، همچنین ، همواره با دفاع شروع شده و اغلب با دفاع نیز تمام می شو د ، و از این جهت دارای پیام های اخلاقی و انسان دوستانه ارزشمندی است که مورد تائید اسلام نیز می باشد .

    ادامه مطلب...


     
    تمرین کوهستان بخش 2(جمعه 87 اسفند 2 ساعت 6:35 عصر )
      تمرین کوهستان بخش2

    در میان سایر زیارتگاههای  باستانی سامورایی و زیارتگاههای عادی  این مکان  بر خلاف   سایر مکانها  خاطرات سوسای را برای شاگردانش  آنها که او را خوب می شناختند   و نیز بسیاری که اورا نمی شناختند زنده می کند. کسانی که هنوز هم راه و خط مشی او را دنبال می کنند . همانطور  که در فضای باز محوطه  تمرین می کنید  و باد با شدت بر شما می وزد  تقریبا  می توانید طنین کیای قدرتمند  سوسای  را در میان انبوه درختان جنگل بشنوید.

    خانواده بزرگ کیوکوشین  کاراته از هر  نقطه دنیا در کنار  کوهستان جنگلی  میتسومینه  گرد هم می آیند. بعضی از اعضای شرکت کننده بخشی از راه را به منظور آزمودن  پیشرفت شان  صرف می کنند.

    در انتهای روز  و در اوایل غروب در زمانی که نسیم خنک باد می وزد ورزشکاران ایستادن  در زیر آبشار را تجربه می کنند و به سمت بنای یاد بود سوسای ماسوتاتسو اویاما  گام بر می دارند . تمام برنامه های زمان بندی شده برای کمپ با موفقیت انتخاب می شوند  و اعضای گروه در فضای  پاک  و خنک میتسومینه توقف می کنند جایی که همه ی کاراته کاها روح سوسای را کم و بیش  احساس می کنند.



    <      1   2   3      >